Dobro došli na forum "Đurdan u srcu"

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

Dobro došli na forum "Đurdan u srcu"

Postaj  Admin on čet lip 10, 2010 9:40 pm

Kao što znate, a sve više ljudi to i potvrđuje web stranica "djurdjenovac.com" na kojoj smo se sastajali, razgovarali, ponekad samo poželjeli i dobro jutro više ne postoji, no to nas neće spriječiti da se družimo i dalje. Zato je pokrenut ovaj, istina besplatan forum koji nije povezan niti s jednom stranicom te će služiti samo za naše druženje. Svi su dobrodošli, a kako bi nam bilo i lakše molim "stare" članove foruma prije pomenute stranice da koriste svoja stara korisnička imena kako bi i na ovom forumu bilo sve "po starom".
Forum nije baš preveden do kraja stoga ukoliko želite pokrenuti novu temu uđite u bilo koji od "podforuma" (sport, zabava, politika, udruge,...), stisnite "new thread", a za slanje poruka i odgovor na neku od poruka znate i sami . Wink Toliko od mene....još jednom pozdrav, dobrodošli i ugodno Vam druženje cheers

Admin
Admin

Broj postova: 9

Korisnički profil http://djurdjenovac.friendhood.net

[Vrh] Go down

Re: Dobro došli na forum "Đurdan u srcu"

Postaj  Admin on ned lip 13, 2010 12:56 pm

Ne znam čemu ovaj forum...bolje ga ugasit nego da stoji prazan ovako Neutral Što reče jedan moj prijatelj; "Ovo je Đurdan, volim ga, ali ljude treba iselit odavde i stavit nove, bolje" scratch

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  Crna on pon lip 14, 2010 7:20 am

Neeeee! Pa zašto bi ga ugasio, vjerujem da su svi bili prilično zauzeti tijekom vikenda, pa se nisu stigli javiti ovdje! Neutral

Crna

Broj postova: 5

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Postaj  zzz on pon lip 14, 2010 6:17 pm

Bilo logičnije možda, da se ti i on iselite? Ti bi pravio 'humana raseljenja', kao u bližoj nam prošlosti? Ono što su 'pametni' radili devedesetih? Pravi frajer! Što nisi napravio neki test, da znamo tko je dovoljno dobar za tebe!? Čovječe, mislim da će te ljudi u tvom mjestu jako zavoljeti, nakon ovakvog komentara, tebe i frenda ti!?
Možda sam pogriješila što sam došla ovdje... Tko zna, možda budem i isključena...

zzz

Broj postova: 4

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Postaj  Admin on pon lip 14, 2010 11:13 pm

Koliko sam vidio ne živite ovdje pa ste predoslovno shvatili što sam pisao. Nećete bit isključeni, ali budući da nemate pojma kakvi su ljudi ovdje i kako većina uopće ne cijeni tuđi trud nemojte ni komentirati. Oni koji su odavde znaju šta sam mislio. A moj prijatelj kojeg sam spomenuo jedan je od jako malo ljudi koji je nešto poduzeo, bar malo sa svojim prijateljima....sve dobro što se radi ostatak ljudi Đurđenovca, možda i vaši prijatelji i prijateljice, gleda sa podsmijehom i to jako vrijeđa i zbog toga i ta izjava, na žalost i zato molim vas ubuduće nemojte komentirati ako u nešto niste sigurni, a da li mene netko ovdje voli ili ne uopće me nije briga jer nisam ni napravio ovaj forum da me netko tapša po ramenu i zahvaljuje mi. Ja sam ga napravio pa tko voli nek' izvoli, ovo je moj posljednji komentar ovdje, od sad samo promatram. Pozdrav

Admin
Admin

[Vrh] Go down

Postaj  zzz on uto lip 15, 2010 4:27 am

Veliki brat te promatra.... ZZZ, imaš dvije minute da pokupiš stvari, isključena si iz Foruma... opasan tip vam je ovaj Admin...

zzz

Broj postova: 4

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Dobro dosli na forum

Postaj  zile on uto lip 15, 2010 9:16 am

Mislim da bi najbolje bilo kada bi se okanili cinizma i podjebavanja u svakom smislu.Ovo je forum za ljude dobre volje.Nitko nikoga ne tjera da se prikljuci.Svi mi koji volimo Djurdjenovac smo jedva docekali da se nesto pokrene.Nazalost,velika vecina ,kao i uvijek,sklona je samo bacati koje kakve "pametne "komentare.Bilo i bit ce u Djurdanu.Sve sto se desilo dobroga u Djurdjenovcu kroz povijest djelo je iskljucivo ponekog entuzijaste(sport,kultura)a ne velike vecine koja je samo promatrala i komentirala nemajuci hrabrosti(jaja) da nesto doprinesu za nase mjesto.Stoga,zahvaljujem ovom covjeku koji je smogao snage ,volje,hrabrosti da oformi ovaj forum i u svakom slucaju ga podrzavam!Pozdravljam sve forumase,sadasnje i buduce i zovem ih da nam se pridruze.Zile Razz

zile

Broj postova: 16

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Postaj  lasta23 on sub lip 19, 2010 7:06 am

Dobro jutro svima, bla bla bla bla..... Pozdrav Mungosici, Josipi, Crnoj, Ziletu, Rockyju... jesam nekog zaboravio, ako jesam nije namjerno... Lasta23

lasta23

Broj postova: 14

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics