hools đurđenovac navijaci-dobri decki ili losi decki:vasi komentari su.....

Prethodna tema Sljedeća tema Go down

hools đurđenovac navijaci-dobri decki ili losi decki:vasi komentari su.....

Postaj  škorpija on uto lip 15, 2010 12:24 am

Udruga navijaca HOOLS iz Đurđenovca dosta radi na promicanju mladezi i dobroga vezanog uz Đurđenovac,a cujemo i neke lose komentare pa eto neka se izjasne svi da vidimo sta je to lose ko tih djecaka

škorpija

Broj postova: 3

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: hools đurđenovac navijaci-dobri decki ili losi decki:vasi komentari su.....

Postaj  škorpija on uto lip 15, 2010 12:41 am

Udruga navijaca Hools Đurđenovac organizira 03.07.2010.god. nocni malonogometni turnir,koji postaje tradicija igranja nogometa na betonu u Đurđenovcu,ali i sirem podrucju.Pozivaju se svi ljubitelji nogometa da dodu i zabave se uz pristupacne cijene pica i hrane.Nadamo se dobrom odazivu jer nam je cilj pokrenuti ljude iz svojih domova da izadu sa svojom obitelji i prijateljima,da se druze i zabave.U ovoj udruzi djeluje dosta mladi ljudi koji su zeljni novih izazova i naravno iskustava.Uz ovaj sportski dogadaj U.N.Hools je odradila i radne akcije ciscenja parka i zelenih povrsina u Đurđenovcu,tocnije dvije a to je odlicno koliko dugo dijeluju kao organizirana skupina ljudi(mladih),pomogla u odrzavanju koncerta obljetnice 25 godina ZLATNIH STRUNA,darivanjem krvi i naravno bodrenjem nasih klubova.

škorpija

Broj postova: 3

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: hools đurđenovac navijaci-dobri decki ili losi decki:vasi komentari su.....

Postaj  lasta23 on sub lip 19, 2010 7:48 am

Kad su se pojavili Hoolsi, bilo mi je drago da netko ipak nastavlja navijačku tradiciju u Đurdanu... Jer je bila u prekidu... Onda su počeli birati gdje će navijati, za ove hoće, za one neće, pa neki razlozi zbog kojih za jedne hoće, a za druge neće... Pa isto tako (da ne bi mislili da sam protiv njih), čudna objašnjenja pojedinih klupskih čelnika u vezi nedolaska navijača na utakmice... Pa naplaćivanje ulaznica navijačima.
Dakle, konkretno, govorim o rukometnom klubu. Najprije, razlog nedolaska Hoolsa nema blage veze s ničim... Ako je razlog neigranje Đurđenovčana u većem broju u ekipi... Klub je đurđenovački dečki, kako god vi mislili o tome... Imat ćete slijedeće sezone priliku pokazat koliko volite klub, jer će gro igrača biti iz Đurdana... A objašnjenje kluba, u vezi naplaćivanjem ulaznica, isto blage veze s ničim nema. Navijačima se dečki ulaznice ne naplaćuju...
BTW, kad smo kod tih ulaznica, kako to da se od ulaznica sakupi po 400-500 kn? To je 40-50 ulaznica... Šta, ostali ne plaćaju..?! Ostali, od 50, pa do 200 ili 300 gledatelja ponekad..!? Mislim, kad se plaća, a kad se ne plaća..?! Pa kad već tako pričamo, zašto i Hoolsi nisu u onoj grupi, koja ne plaća... Onih nekoliko utakmica na kojima su bili, bilo je dobro gledati tekmu...
Meni je svejedno, ja platim, ali navijačima ju ne bih naplatio, oni svoje odrade na tekmi...

lasta23

Broj postova: 14

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh]

- Similar topics